Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home

Termeni si conditii

Introducere

Bine ați venit pe site-ul kidizi.ro. Acest site oferă utilizatorului o serie de texte, imagini, servicii și informații care se află în conformitate cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. Pentru a evita neînțelegeri sau interpretări nefondate, vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile site-ului kidizi.ro. Termenii și condițiile acestui site se aplica tuturor utilizatorilor care accesează sau beneficează de serviciile oferite de acest site.

Kidizi.ro este administrat de catre Voxo Vision SRL, este marca inregistrata cu nr 198720, fiind inregistrata la ANSPDCP cu numarul 18949 . Orice alta informatie cu privire la administratorul acestui site, date de contact si modalitati prin care ne puteti contacta, puteti gasi la sectiunea contact a site-ului kidizi.ro.
Accesarea acestui site presupune un acord implicit din partea utilizatorului, care se obligă să respecte termenii și condițiile prezentate pe această pagină. Întregul conținut al acestui site este guvernat și realizat în conformitate cu Termenii și Condițiile care vizează atât site-ul kidizi.ro, cât și utilizatorii acestuia. Prin navigarea si utilizarea acestui site, acceptați implicit să respectați în totalitate Termenii și Condițiile site-ului kidizi.ro.
Termenii si Conditiile prezentate pe site-ul kidizi.ro pot fi actualizate, modificate sau amendate fara ca utilizatorii sa fie anuntati in prealabil. Aceste actualizari, amendamente sau modificari intra in vigoare in momentul in care au fost operate, in cazul in care continuati sa utilizati acest site, inseamna ca ati acceptat termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.

Prezentare kidizi.ro

Kidizi.ro ofera informatii de cea mai buna calitate despre cresterea, sanatatea si educatia copiilor. Intregul conținut are ca public țintă adulții, respectiv toti parintii ce doresc să afle cat mai multe informații cu privire la toate aspectele legate de viata copiilor.
Conținutul acestui site a fost realizat special pentru parintii ce doresc să acumuleze informatii ce le pot fi de folos în procesul de creștere, sanatate si educatie al copilului.
Accesul la informatia prezentata pe site-ul kidizi.ro este gratuita si accesibila tuturor utilizatorilor de internet.
Informatiile prezentate pe site-ul kidizi.ro au un caracter informativ si nu pot inlocuii recomandarile specialistilor.
In cadrul acestui site este posibila comunicarea nelimitata prin intermediul forumurilor de discutii, incarcarea de fotografii personale, informatii proprii etc, atata timp cat se respecta termenii si conditiile site-ului.
Orice informatie text sau imagine aparuta pe site, informatie ce provine de la utilizatori, este verificata si moderata inainte de a fi prezentata pe site.
Kidizi.ro nu își asumă responsabilitatea în cazul în care persoane ce nu au implinit varsta de 18 ani acceseaza site-ul www.kidiz.ro și intră în contact cu informații ce pot fi necomforme cu varsta lor. .

Kidizi.ro isi rezerva dreptul dreptul de a interzice anumitor utilizatori inregistrati in cadrul site-ului, folosirea serviciilor si informatiilor de pe site, total sau partial, cu sau fara avertizare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare a site-ului ce dovedeste rea-vointa.
Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite pe site-ul kidizi.ro, nu sunt garantate in nici un fel.

Continutul

Informațiile, respectiv imaginile postate pe site-ul Kidizi.ro se află în conformitate cu Termenii și Condițiile acestui site și nu încalcă dreptul de autor al niciunui alt site. Kidizi.ro își rezervă dreptul de a utiliza în unanimitate acest conținut și nu permite copierea totală sau parțială, prelucrarea sau introducerea în alte site-uri a textului sau imaginilor de pe site-ul kidizi.ro. Întregul conținut se află in proprietatea kidizi.ro și de aceea este interzisa preluarea lui, sub nici o formă de către alți utilizatori, decat cu acordul administratorului site-ului. Orice abuz va fi sanctionat conform legilor in vigoare.

Toate informații furnizate de Kidizi.ro trebuie tratate sub formă de sfaturi și nu trebuie să înlocuiască părerile medicale. Întregul conținut al site-ului este orientativ și de aceea nu este aplicabil in totalitate in toate cazurile.. Din această cauză vă recomandăm să apelați la medic, ori de câte ori considerați că este necesar. Aceste informații nu pot înlocui rezultatele obținute în urma unui consult medical. Cu toate că acest site conține și sfaturi ale cadrelor medicale, întregul conținut al site-ului Kidiz.ro are un caracter orientativ, articolele având un titlu consultativ și care nu reprezintă un substitut al consultărilor medicale.

Conditii de utilizare a continutului

Informatia aflata pe site-ul kidizi.ro este protejata prin legea privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul kidizi.ro, fara a fi distribuite catre alte persoane, sau pentru a putea fi folosite in scopuri comerciale. Folosirea de continut sau imagini de pe site-ul kidizi.ro in scopuri comerciale, de catre utilizatori sau terte persoane, va putea fi posibila doar cu acordul scris al administratorului site-ului kidizi.ro, respectandu-se toate conditiile cerute de catre acesta.

Securitatea membrilor

Puteți deveni membru Kidizi.ro doar creând un cont la noi pe site, care necesită o adresă de mail valabilă și o parolă pe care o veți utiliza doar dumneavoastră în momentul logării. Devenind membru Kidizi, veți avea posibilitatea de accesa mai multe informații și de a beneficia de serviicile noastre speciale. În urma introducerii adresei de mail, veți avea o fereastră pe care ați putea să o completați cu datele dumneavoastră personale, care vor putea fi vizibile în caz de profil public sau să fie invizibile dacă ați optat pentru un profil privat. Aceste date sunt utilizate doar în scopul îmbunătățirii site-ului și a calității conținutului acestuia. Este important să utilizați o adresă de mail valabilă și care să vă aparțină deoarece informațiile suplimentare vor fi furnizate prin intermediul acelei adrese. Site-ul kidizi.ro își rezervă dreptul de a modifica pseudonimul ales de dumneavoastră dacă consideră că este ofensator sau poate periclita o terță persoană. De asemenea, datele dumneavoastră personale, oferite pentru a deveni membru kidiz pot fi modificate oricând de către dumneavoastră, fără consecințe. Site-ul kidizi.ro nu își asumă responsabilitatea în cazul în care o terță persoană vă folosește contul de membru sau vă află parola.. Dacă sesizați că o terță persoană vă utilizează contul, fără persmisiunea dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați, pentru a păstra
confidențialitatetea datelor dumneavoastră.
Voxo Visoin nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Utilizarea site-ului kidizi.ro presupune ca sunteti total de acord de acord si deplin responsabil pentru modul in care folositi site-ul.

Securitatea informatiilor si a datelor personale

Kidizi.ro colectează informații de la utilizatorii care navighează pe acest site cu scopul de a facilita accesul facil la informație, dar și pentru a modifica conținutul în funcție de așteptările și dorințele vizitatorilor. Astfel, kidizi.ro va cere informații personale doar în cazul abonării la Newsletter și pentru crearea unui cont pe site-ul kidizi.ro.
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii site-ului beneficiază de dreptul de a accesa sau interveni asupra datelor și dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale. Utilizatorii site-ului Kidizi.ro au dreptul de a se opune prelucrării informațiilor personale.
Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Kidizi.ro va utiliza și administra datele persoanle ale utilizatorilor în condiții de siguranță și doar cu scopul de a se asigura de corectitudinea vizitatorilor site-ulu kidizi.ro.
Kidizi.ro se obligă să respecte confidențialitatea informațiilor primite și să le utilizeze doar pentru a putea transmite mai multe informații utilizatorilor săi. Totuși, www.kidiz.ro își rezervă dreptul de a face cunoscute informații despre utilizatori în cazul în care aceștia încalcă într-un anumit mod Termenii și Condițiile site-ului kidizi.ro. Astfel, ne rezervăm dreptul de a acționa conform legii în vigoare și confom Termenilor și Condițiilor prezentate pe această pagină. De asemenea, informațiile furnizate de utilizatori vor putea fi accesate si în cazul în care organe abilitate ale statului roman le solicită.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Kidizi.ro, va utiliza datele personale ale utilizatorilor doar în scopurile anterior menționate.
Deasemenea, trebuie sa stiti ca aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal ce va privesc, putand sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. In cazul in care doriti stergerea datelor cu caracter personal va rugam sa trimiteti o solicitare pe adresa de mail contact@kidizi.ro, prin care solicitati acest lucru.
Prin accesarea acestui site și prin postarea informațiilor pe kidizi.ro, vă obligați să respectați libertatea de exprimare a celorlalți și să respectați Termenii și Condițiile site-ului kidizi.ro. Persoanele care încalcă drepturile unei alte persoane, vor fi trase la răspundere și vor fi sancționate conform legii în vigoare. Kidizi.ro își rezervă dreptul de a nu permite distribuirea unor mesaje care ar putea prejudicia în vreun fel utilizatorii site-ului.
Prin postarea unui conținut pe site-ul Kidizi.ro, vă dați acordul ca acel conținut să fie utilizat de către echipa kidizi.ro, fără a vă oferi vreo compensație financiară sau de altă natură. În acest sens, informațiile, respectiv imaginile postate de dumneavoastră vor putea fi publicate, prelucrate, distribuie și modificate de către echipa Kidizi.ro, fără a anunța în prealabil și fără a compensa autorul informațiilor respective.

Restricționări privind materialele postate de utilizatori pe site-ul Kidizi.ro:
a) utilizatorului ii este interzis să posteze materiale care să conțină informații incorecte sau a căror veridiciate este îndoielnică.
b) utilizatorul nu are voie să utilizeze în comentariile de pe forum un limbaj vulgar, indecent sau amenințător.
c) utilizatorului ii este interzis să transmită sau să facă referire, în nici un fel, la materialele care conțin texte ilegale, amenințătoare, indecente, violente sau abuzive.
d) utilizatorului ii este interzis sa publice un conținut care promovează sau face trimitere către alte site-uri
e) utilizatorului ii este interzis postarea de materiale scrise sau video a caror continut incalca dreputurile de autor a unei terțe persoane.
f) utilizatorului ii este interzis sa publice un conținut care încalcă orice prevederi ale legislației naționale, comunitare sau ale normelor de reglementare internaționale .
g) utilizatorului ii este interzis  sa posteze materiale a caror conținut incalca reglementările legale în vigoare, drepturile deținătorilor de mărci .
I) utilizatorului ii este interzis sa publice un conținut care să încalce dreptul la intimitate a unei terțe persoane.
j) conținutul postat de utilizator nu are voie sa faca referire la o terță persoană, fără acordul ei.
k) utilizatorului ii este interzis sa plublice materiale a caror continut să fie rasist, xenofob, antisemit .
l) utilizatorului ii este interzis să ofere informații, sub orice formă, care să încurajeze ura și discriminarea față de o anumită categorie de oameni, rasă sau o categorie profesională.
m) utilizatorului ii este interzis sa foloseasca informațiile și materialele postate de alți utilizatori ai site-ului Kidizi.ro fără acordul site-ului și a autorului intelectual al acestora.
n) utilizatorului ii este interzis sa utilizeze sau afiseze materiale care conțin logo-ul Kidiz.ro, fără acordul site-ului Kidizi.ro

Utilizarea de cookies

Un internet cookie reprezintă defapt un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul personal, pe terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează site-ul.. Cookie-ul este utilizat prin solicitarea emisă de către web-serverul unui browser (ex: Internet Explorer, Mozilla Firefox) și este complet "pasiv" adică nu conține viruși sau spyware care ar putea accesa informații de pe hard-driver-ul utilizatorului.
Acest website folosește modelele cookie cu scopul de a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare, precum și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui utilizator.
O vizită pe site-ul Kidizi.ro poate plasa cookie-uri pentru următoarele scopuri:
• Cookie-uri de performanță a site-ului
• Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri pentru publicitate
Accesarea și înregistrarea utilizatorului la site-ul Kidizi.ro presupune acceptarea de către acesta a faptului că site-ul folosește cookie-uri. Kidizi.ro nu este responsabilă în cazul în care o persoană neautorizată acționează în mod ilegal, folosindu-se de legătura dintre cookie și browser, și reușește să acceseze anumite informații conținute de cookie.
Dezactivarea sau refuzul de a primi cookie-uri pot determina ca anumite site-uri să devină impracticabile sau dificil de vizitat. Este important ca utilizatorul să înțeleagă că refuzul de a accepta cookie-uri nu presupune eliminarea publicității online.

Abonare și dezabonarea la newsletter

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (email) livrat utilizatorilor abonaţi de către furnizor, adică echipa Kidizi.ro. Pentru abonarea la newsletter utilizatorului trebuie să își dea în mod expres și neechivoc, cu privire la termenii şi condiţiile expuse în prezentul regulament.

Orice utilizator se poate abona la newsletter-ul site-ului Kidizi.ro în mod gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odată abonat, utilizatorul îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni şi condiţii. Abonarea și dezabonarea utilizatorului la newsletter-ul site-ului www.kidizi.ro trebuie percepută ca un act voluntar, care implică din partea utilizatorului acceptarea următorilor termeni:
Prin intermediul newsletter-ului, veți primi o serie de informații suplimentare, care vă vor ține la curent în legătură cu modificările de pe site. De asemenea, prin intermediul abonării la newsletter veți avea acces la informații care unui simplu vizitator nu îi sunt permise.
Pentru abonarea la newsletter-ul site-ului Kidizi.ro este necesar să completați lista cu datele dumneavoastră personale precum nume, prenume, localitate, adresă de mail, număr de telefon. Este important să utilizați o adresă de mail valabilă și care să vă aparțină deoarece informațiile suplimentare vor fi furnizate prin intermediul acelei adrese.
Conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Kidizi.ro va utiliza și administra datele persoanle ale utilizatorilor în condiții de siguranță și doar cu scopul de a se asigura de corectitudinea vizitatorilor site-ulu kidizi.ro.
Întregul conținut al newsletter-ului se află în proprietatea kidizi.ro și de aceea nu se admite preluarea, prelucrarea, copierea totală sau parțială a conținutului. Mesajele trimise prin newsletter respectă în totalitate legea. Dumneavoastră ca utilizator al site-ului www.kidizi.ro aveți dreptul de a vă dezabona oricând, fără a anunța echipa Kidizi. Totuși, în acest caz, trebuie să fiți conștient de faptul că nu veți mai putea beneficia de informațiile suplimentare și de actualizarea conținutului care este transmis exclusiv prin newsletter.

Garanții și responsabilități

Site-ul www.kidizi.ro nu oferă garanția calității informațiilor postate, respectiv a acurateții serviciilor și informațiilor prestate de către echipa kidizi.ro. Întregul conținut al site-ului este consultativ
și de aceea nu trebuie să înlocuiască părerea unui medic specialist.
Repetam, kidizi.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la personal medical autoriat ce va consulta. Site-ul kidizi.ro nu isi propune sa inlocuiasca sub nici o forma consultul medical de specialitate, iar utilizatorii nu trebuie sa actioneze dupa sfaturile medicale prezentate pe site, ci doar dupa sfaturile medicilor specialisti.
Nu putem garanta calitatea informațiilor transmise de persoane care fac parte din forumul kidizi, motiv pentru care nu putem fi trași la răspundere în cazul unui conținut fals. De asemenea, nu putem garanta rezultatele unor cercetări prezentate pe site, desi au fost dezvoltate de mari institute de cercetare.. Echipa Kidizi.ro a colectat o serie de informații, din surse cât mai sigure pentru a oferi utilizatorilor site-ului nostru, însă pot exista anumite date eronate pentru care nu răspundem.
În ceea ce privește forum-ul de discuții, Kidizi.ro a dorit să ofere utilizatorilor săi această posibilitate prin care diverși părinți pot face schimb de informații. Totuși, nu putem garanta veridicitatea acestora deoarece este obligația dumneavoastră sa decideti dacă puteti crede sau nu conținutul postat pe forum. Nu putem fi siguri că toate informațiile postate de membrii Kidizi.ro sunt corecte și actuale motiv pentru care nu ne asumăm răspunderea.
www.kidizi.ro. nu poate fi făcut responsabil de orice pierdere directă sau indirectă, minoră, majoră, intenționată sau neintenționată. Cu toate că vom încerca să asigurăm calitatea site-ului și siguranța utilizatorilor acestuia, nu ne asumăm răspunderea cu privire la colectivul website-ului kidizi.ro și la eventualele erori care pot apărea. Luând în considerare că pot aparea uneori probleme tehnicein momentul acesarii site-ului kidizi.ro, este posibil ca în unele cazuri să nu puteți accesa site-ul, situație pentru care nu putem fi trași la răspundere.

Responsabilitate si jurisdictie

VoxoVision va sustine in totalitate crearea unui continut de cea mai buna calitate pe site-ul kidizi.ro
Cu toate acestea, administratorul site-ului kidizi.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru pierderi provenite din erori, omisiuni, inadvertente, provenite de pe urma unor erori umane, tehnice sau de orice alta natura. Aici sunt incluse toate pierderile posibile, implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare ce rezulta din utilizarea acestui serviciu.
Toate opiniile si parerile emise de catre utilizatori pe site-ul kidizi.ro sunt pareri proprii si personale ale utilizatorilor, iar acestia isi asuma toate aceste pareri si opinii exprimate in cadrul acestui site, conform legilor in vigoare.
Toate imaginile, filmuletele, orice concept grafic, ce sunt aduse sub forma de continut de catre utilizatorii site-ului kidizi.ro pentru site-ul kidizi.ro trebuie sa le apartina acestora, sa nu fie continut furat, si sa aiba drept de autor asupra acestora, daca este cazul.
Nici o informatie furnizata de catre utilizatorii site-ului kidizi.ro nu va fi cedata unei terte parti fara acordul utilizatorului. Exceptiile fac situatiile in care legea obliga, ca informatiile de pe site-ul kidizi.ro sa fie furnizate organelor competente, conform legilor in vigoare.
Colectivul site-ului kidizi.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in mesajele trimise prin intermediul kidizi.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor.
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata din Termenii si Condiitiile prezentate pe site-ul kidizi.ro, provenite din partea utilizatorilor, administratorului site-ului sau oricare alta parte, va fi solutionat conform legilor in vigoare.

 

x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >