Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Deserturi » Dovleac placintar copt cu nectar de agave

Dovleac placintar copt cu nectar de agave

30-45min
Durata
12+ luni
Varsta
1
Ingrediente
la cuptor
Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • Un dovleac placintar de dimensiuni medii. Acesta trebuie curatat de coaja si de seminte si taiat in cubulete mai mari, de 2-3 centimetri
  • 3 linguri de ulei de cocos
  • sare de mare si piper, dupa gust
  • Miere bio sau sirop de agave

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200 g Celsius si tapeteaza o tava mare cu hartie de copt. Amesteca bine cubuletele de dovleac cu uleiul de cocos, adauga sarea si piperul si lasa-le la copt pentru 30-40 de minute.

Dovleacul trebuie verificat la fiecare 5-10 minute in cuptor, pentru a nu se coace prea tare.

Poti adauga un fir subtire de miere bio sau nectar de agave inainte de a gusta din aceasta delicatese.

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Tort raw cu lime si lamaieTort raw cu lime si lamaieBilute din caju si fulgi de hriscaBilute din caju si fulgi de hriscaPanchakes fara gluten cu capsuniPanchakes fara gluten cu capsuni
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >