Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Deserturi » Caramele cu sfecla rosie

Caramele cu sfecla rosie

15-30min
Durata
12+ luni
Varsta
1
Ingrediente
la foc
Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • o sfecla rosie de dimensiuni medii, curatata si spalata cu atentie
  • o cana de unt de cocos
  • 3 linguri si jumatate de sirop de artar sau nectar de agave
  • 2 linguri de cacao raw, naturala
  • o lingurita de extract pur de vanilie

Mod de preparare

Taie sfecla rosie in sferturi si da-o printr-un juicer (robot de facut sucuri naturale) sau printr-un blender si stoarce apoi sucul intr-un pahar folosindu-te de o panza curata. Pentru aceasta reteta ai nevoie de un sfert de cana de suc pur de sfecla.

Peste suc, intr-o tigaie mica, adauga untul de cocos, siropul dulce, pudra de cacao si extractul de vanilie si lasa-le la foc mic 4-5 minute. Nu uita sa amesteci continuu sau macar pana obtii o compozitie fina.

Toarna compozitia intr-o tavita unsa cu putin unt de cocos si da-o la frigier pentru cel putin 2 ore.

Cand compozitia s-a racit si intarit, scoate-o din tava si tai-o in cubulete mici, precum cuburile de gheata.

Aceste caramele naturale vor avea un gust si o culoare incredibile!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Panckaces cu mac si lamaiePanckaces cu mac si lamaieCustard cu cireseCustard cu cireseInghetata pe bat cu capsuniInghetata pe bat cu capsuni
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >