Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Deserturi » Budinca de tapioca si carob

Budinca de tapioca si carob

10min
Durata
12+ luni
Varsta
2
Ingrediente
la foc
Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 3 cani lapte de migdale (sau alt lapte)
  • 2/3 cani praf de tapioca
  • 7 linguri de zahar brun sau alt indulcitor
  • 1 lingura pudra Mesquite
  • 1 lingura pudra Macca

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele intr-un bol pana ce se omogonizeaza. Poti sa folosesti cu succes si un blander pentru a te asigura ca nu vei avea nici un fel de cocoloase.

Intr-o oala de dimensiuni mai mici, adu la fierbere intreaga compozitie amestecand continuu. Este foarte important sa amesteci constant ca sa eviti formarea cocoloaselor. Odata ce a inceput sa fiarba, compozitia va incepe sa devina treptat gelatinoasa si sa se ingroase. Continua sa amesteci timp de 5-7 minute chiar daca compozitia este deja gelatinoasa si groasa.

Inainte de a lua budinca de pe foc incearca cu o lingurita sa gusti daca nu se mai simte gustul fainos de la praful de tapioca. In cazul in care gustul fainos persista, mai lasa pe foc 1-2 minute amestecand tot timpul astfel incat sa nu se prinda de marginile oalei.

Puteti decora cu fulgi de cocos pentru un contrast interesant.

Pofta buna la sanatate!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Prajiturele cu cocos, menta si ciocolataPrajiturele cu cocos, menta si ciocolataInghetata de zmeuraInghetata de zmeuraBatoane de curmale si nuca de cocosBatoane de curmale si nuca de cocos
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >