Piure de cartofi cu usturoi
Durata
Varsta
Ingrediente
Metoda
- 3-4 cartofi rosii
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri unt bio
- 1/2 cana lapte
- 1/4 parmezan
- sare himalaya
Mod de preparare
Curata cartofii si usturoiul si spala legumele sub un jet de apa. Apoi taie cartofii cuburi.
Pune legumele intr-o oala si acopera-le cu apa. Lasa apa sa dea in clocot si apoi da focul mai mic. Presara un praf de sare si lasa legumele sa fiarba pentru 25 de minute sau pana cand observi ca s-au inmuiat cartofii.
Scurge apoi bine legumele. Adauga peste acestea unt si lapte si amesteca, folosind o furculita. Daca doresti sa obtii o compozitie mai cremoasa, poti sa folosesti un blender.
La final adauga parmezanul razalit si amesteca bine.
Pofta mare!



Videouri utile vezi toate videourile
SANATATE SI
NUTRITIE
Intrebari comunitate
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim