Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Garnituri » Piure cu branza si conopida

Piure cu branza si conopida


Durata

Varsta
2
Ingrediente

Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 cartof dulce
  • 50g conopida
  • 30g branzica proaspata de vaca
  • 250 ml apa
  • 10 g unt bio

Mod de preparare

Spala bine ceapa verde si taie-o rondele subtiri. Apoi spala conopida, sub un jet rece de apa. Dupa, curata cartoful, spala-l bine si taie-l cubulete mici (nu uita ca ai nevoie doar de jumatate din acesta).

Pune intr-o tigaie sau intr-o oala untul si ceapa si caleste-le pentru 1-2 minute. Adauga cartofiorii si apa si lasa oala pe foc pentru 10 minute. Adauga apoi conopida, rupta in bucatele mici si las-o sa fiarba pentru 5-6 minute, pana cand devine moale.

Pune legumele intr-un blender si mixeaza bine, pentru 1-2 minute, pana cand ai obtinut un piure cremos.

Piureul poate fi consumat imediat dupa preparare sau poate fi pastrat in frigider intr-un recipient de sticla.

Pofta buna!

 

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Cel mai bun piure de cartofiCel mai bun piure de cartofiPiure de cartofi cu usturoiPiure de cartofi cu usturoiCartofi cu telemea la cuptorCartofi cu telemea la cuptor
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >