Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Garnituri » Dovlecel copt

Dovlecel copt


Durata

Varsta
1
Ingrediente

Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 2 dovlecei
  • 2 linguri unt bio
  • 1 lingura oregano proaspat (sau 1 lingurita oregano uscat)
  • 1/4 cana parmezan
  • sare himalaya
  • piper

Mod de preparare

Spala bine dovlecelul si taie-l felii groase de 0.5 cm. Pune intr-un bol mic untul si lasa-l sa se topeasca la temperatura camerei. Apoi adauga peste el oregano si un praf de sare si piper. Amesteca bine si unge fiecare felie de dovlecel cu unt.

Pune intr-o tava hartie de copt si pune apoi feliile de dovlecel in tava. Presara peste felii parmezan razalit. Baga tava in cuptor pentru 35-40 de minute, la temperatura de 200-250 grade C.

Lasa dovlecelul sa se raceasca putin dupa ce l-ai scos din cuptor si serveste-l alaturi de felul principal preferat al micutului tau.

Pofta buna!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Piure de cartofi cu usturoiPiure de cartofi cu usturoiCous cous cu rosii si otet balsamicCous cous cu rosii si otet balsamicPiure cu branza si conopidaPiure cu branza si conopida
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >