Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Garnituri » Cous cous cu rosii si otet balsamic

Cous cous cu rosii si otet balsamic


Durata

Varsta
2
Ingrediente

Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 1 si 1/2 cana cous cous
  • 2 cani apa
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 5 rosii cherry
  • 1 lingurita busuoic uscat
  • sare himalaya
  • piper

Mod de preparare

Pune apa intr-o oala, pune oala pe aragaz la foc mare si las-o sa ajunga sa fiarba. Dupa aceea adauga busuiocul si usturoiul maruntit si amesteca. Adauga cous cous, acopera oala cu un capac si ia-o de pe aragaz. Las-o pentru 5-10 minute acoperita.

In acest timp, spala rosiile si taie-le in sferturi. Pune intr-un bol otetul balsamic, uleiul de masline si un praf de piper. Amesteca si adauga rosiile.

Folosind o lingura de lemn, amesteca in cous cous pentru a te asigura ca scapi de cocoloase. Adauga apoi amestecul de otet si rosii.

Cous cous se serveste cald sau rece, in functie de preferinta sau gust.

Pofta mare!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Piure cu pui si caisePiure cu pui si caisePiure cu branza si conopidaPiure cu branza si conopidaCartofi soricei la cuptorCartofi soricei la cuptor
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >