Cel mai bun piure de cartofi
Durata
Varsta
Ingrediente
Metoda
- 6 cartofi albi de dimensiuni medii taiati in jumatati
- o lingurita de sare de mare si jumatate de lingurite de piper proaspat macinat
- 5-6 catei de usturoi copti si rumeniti bine
- 3-4 linguri de unt vegetal topit
- cateva fire de arpagic.
Mod de preparare
Pune cartofii la fiert in apa cu sare, acopera oala si lasa-i 25-30 de minute la foc mediu, pana se fierb in intregime si devin fragezi. In timp ce cartofii se afla pe foc, marunteste firele de arpagic.
Scurge cartofii fierti de apa si lasa-i vreme de un minut, intr-o tigaie la foc mic, pana se elimina si restul apei.
Acum, muta cartofii intr-un bol mare si zdrobeste-i cu ustensila de facut piure pana obtii un piure pufos.
Adauga untul vegetal, usturoiul si condimentele si amesteca usor.
La final, pune si firisoarele de arpagic maruntite, mai amesteca odata si...garnitura e gata!




Videouri utile vezi toate videourile
SANATATE SI
NUTRITIE
Intrebari comunitate
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim