Cartofi rumeniti la cuptor
30-45min
Durata
Durata
12+ luni
Varsta
Varsta
1
Ingrediente
Ingrediente
la cuptor
Metoda
Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
Mod de preparare
- 1 kg de cartofi
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1 1/2 lingurita cimbrisor proaspat sau uscat daca nu aveti proaspat
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Inainte de a incepe sa cureti cartofii porneste cuptorul.
Curata cartofii si feliaza-i ceva mai mari decat pentru cartofi prajiti. Spala-i bine, scurge-i si indeparteaza apa de pe ei cu ajutorul unui prosop.
Pune intr-un bol mai mare uleiul de masline si condimentele si adauga cartofii amestecand bine pana ce te asiguri ca toti cartofii sunt acoperiti cu ulei si mirodenii.
Pune intr-un bol mai mare uleiul de masline si condimentele si adauga cartofii amestecand bine pana ce te asiguri ca toti cartofii sunt acoperiti cu ulei si mirodenii.
Intinde cartofii pe o tava pe o tava pe care ai asezat in prealabil o folie de copt. Asigura-te ca ii intinzi uniform pe un singur strat.
Pastreaza cartofii in cuptor la foc mediu circa 30-40 de minute pana ce devin usor aurii si crocanti. Recomandat ar fi sa ii intorci de circa doua ori cu ajutorul unei spatule pentru a se rumenii in mod uniform.
Pastreaza cartofii in cuptor la foc mediu circa 30-40 de minute pana ce devin usor aurii si crocanti. Recomandat ar fi sa ii intorci de circa doua ori cu ajutorul unei spatule pentru a se rumenii in mod uniform.
Savureaza-i alaturi de un sos de usturoi sau ca si garnitura!
Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!



Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
0 comentarii
Videouri utile vezi toate videourile
SANATATE SI
NUTRITIE
Intrebari comunitate
Î :
Cum fac un copil de 7 ani sa doarmă toată noaptea fără să se mai trezească?
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim