Piure din dovleac, mar, morcovi si prune
Durata
Varsta
Ingrediente
Metoda
- 1 morcov de marime potrivita
- 200 g de dovleac dulce
- ½ mar
- 10 g prune
Mod de preparare
Curata morcovul si taie-l rondele. Apoi, curata dovleacul si taie-l in bucatele mai mici. Introdu cele doua legume intr-o oala cu apa si lasa-le sa fiarba timp de 5 minute.
Intre timp spala bine marul si prunele si taie-le in bucatele.
Introdu fructele in oala si lasa compozitia sa fiarba pentru inca 10 minute. O data ce ai observat ca ai obtinut o compozitie omogenizata poti scoate oala de pe foc.
Pune compozitia intr-un blender sau robot de bucatarie si mixeaza pentru 2 minute pana cand observi ca obtii o compozitie cremoasa, asemanatoare piureului. Adauga si putina apa din oala in care au fiert legumele si fructele pentru o textura mai cremoasa.
Simplu si rapid ai obtinut un piure gustos si hranitor
Pofta la sanatate!



Videouri utile vezi toate videourile
SANATATE SI
NUTRITIE
Intrebari comunitate
de florentina73 pe 19.01.2021
0 raspunsuri | raspunde la intrebare
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim