Piure de piersica, para si mar
Durata
Varsta
Ingrediente
Metoda
- 2 piersici coapte
- 1 mar
- 1 para
- 2 linguri de apa
Mod de preparare
Taie piersicile in 4 bucati si aseaza-le intr-un castron termorezistent.
Fierbe apa si toarn-o peste piersicute, lasandu-le in apa timp de 30 de secunde. Apoi pune fructele in apa rece si decojeste-le
Scoate miezul si pune-l intr-o oala alaturi de mar si para. Adauga apa si pune pe foc. Dupa 1-2 minute acopera oala si redu focul, asteptand inca 10 minute pana cand fructele devin moi.
Lasa compozitia sa se raceasca putin, iar apoi introdu-o intr-un blender. Mixeaza pana cand fructele se omogenizeaza si obtii un piure cremos.
Poti sa servesti piureul caldut, rece sau poti sa il pastrezi la frigider inainte de a-l servi. In cazul in care ai decis sa il pastrezi in frigider este necesar sa il scoti cu 1-2 ore inainte de a-l hrani pe bebelus pentru ca piureul sa ajunga la temperatura camerei.



Videouri utile vezi toate videourile
SANATATE SI
NUTRITIE
Intrebari comunitate
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim