Macaroane cu branza si dovleac
Durata
Varsta
Ingrediente
Metoda
- 3 cani dovleac dulce razalit
- 500g macaroane
- 1 si 1/4 cana apa
- 1 si 1/2 cana lapte
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de iaurt
- 1 cana branza telemea
- 1 cana branza ricotta
- 1 lingura unt bio
- 1/2 cana pesmet
- sare himalaya
Mod de preparare
Pune dovleacul razalit, apa, laptele si usturoiul taiat marunt intr-o tigaie si pune-o pe aragaz, la foc mare. Dupa ce compozitia a dat in clocot, da focul mai mic, presara un praf de sare si lasa mancarica pentru 25 de minute pe aragaz.
Intre timp, pune pastele la fiert conform instructiunilor de utilizare. Apoi scoate-le din oala si lasa-le sa se scurga.
Apoi incalzeste cuptorul la 250 grade C.
Pune intr-un blender compozitia cu dovleac si lapte. Adauga iaurt si mixeaza bine, pana cand ai obtinut o compozitie omogena cremoasa. Adauga apoi branzeturile si mai mixeaza pentru alte 1-2 minute.
Unge un vas de yena cu unt si pune pastele in aceasta. Apoi adauga peste paste sosul obtinut si pune pastele la cuptor, pentru 10-15 minute. In ultimele 5 minute scoate vasul si presara peste paste pesmet.
Dupa ce pesmetul s-a rumenit putin, scoate vasul din cuptor.
Pofta mare!



Videouri utile vezi toate videourile
SANATATE SI
NUTRITIE
Intrebari comunitate
de florentina73 pe 19.01.2021
0 raspunsuri | raspunde la intrebare
de user_13615 pe 23.12.2020
1 raspunsuri | raspunde la intrebare
Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim