Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Feluri principale » Cartofi copti cu rozmarin si usturoi

Cartofi copti cu rozmarin si usturoi

45-60min
Durata
12+ luni
Varsta
1
Ingrediente
la cuptor
Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 1 kg cartofi mici, rosii sau albi (de preferat sa folosesti cartofi noi)
  • doua linguri de ulei de rapita sau alta grasime vegetala
  • 2 linguri de frunze de rozmarin uscat
  • 3 catei de usturoi maruntit
  • o lingurita de sare de Himalaya
  • jumatate de lingurita de piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Taie cartofii spalati bine in sferturi si pune-i intr-un bol mare. Adauga si restul ingredientelor si amesteca-le bine pentru a “imbraca” frumos toti cartofiorii.

Pregateste tava, pune o hatie de copt pe toata suprafata acesteia si aseaza cartofii intr-un singur strat, pentru a se coace uniform.

Pune tava in cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius. Cartofii vor fi gata in aproximativ o ora, in functie de setarile cuptorului.

Nu uita sa folosesti o spatula pentru a intoarce cartofiorii de cateva ori in timp ce se gatesc.

Serveste cartofii calzi, alaturi de o salata mare cu rosii si tofu.

Pofta buna, buna!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Mancare de ciuperci si quinoaMancare de ciuperci si quinoaTortellini cu sos pesto cu spanac si cajuTortellini cu sos pesto cu spanac si cajuMancare de orez cu puiMancare de orez cu pui
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >