Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Aperitive » Bucatele de conopida la cuptor

Bucatele de conopida la cuptor


Durata

Varsta
2
Ingrediente

Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 1 conopida medie taiata bucatele
  • 1 ou
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de apa
  • 2 cani de pesmet
  • 1 lingura de oregano

Mod de preparare

Pentru inceput, incalzeste cuptorul la 425 grade Celsius.

Daca ai acasa pesmet care nu este maruntit bine, pune-l in robotul de bucatarie si mixeaza-l pana cand devine fin, asemanator cu textura fainii. Amesteca-l apoi cu lingura de oregano. Intr-un bol, pune oul, albusul de ou si apa si bate-le impreuna.

Pregateste-ti o „linie de lucru” astfel: intr-un capat pune bucatelele de conopida, apoi bolul cu ouale batute, apoi pesmetul si in celalalt capat o tava in care ai pus hartie de copt.

Trece fiecare bucatica de conopida prin ou si pesmet si repeta operatiunea astfel incat fiecare bucatica sa aiba 2 straturi de ou si 2 straturi de pesmet.

Pune bucatelele de conopida in tava pe care ai pregatit-o si pune tava la cuptor pentru 12-15 minute pana cand crusta de afara este rumenita si conopida devine moale si pufoasa.

Se servesc calde sau reci, cu sos de coriandru sau sos de iaurt.

Pofta buna!

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Toast cu avocado si ouToast cu avocado si ouChipsuri din legume radacinoaseChipsuri din legume radacinoaseNuggets la cuptorNuggets la cuptor
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

1 comentariu
Anonim
Anonim in 17.10.2018
Cred ca glumesti 425 grade Clesius
Comentariu folositor?Da(0) / Nu(0) - Raspunde | Raporteaza
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >