Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Culinar » Retete » Supe si Ciorbe » Ciorba de ciuperci si caju

Ciorba de ciuperci si caju


Durata

Varsta
2
Ingrediente

Metoda
Voteaza
Nu a fost votat inca
Ingrediente
  • 500g ciuperci pleurotus
  • 100g caju
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 2 linguri ulei de cocos
  • sare, piper

Mod de preparare

Spala ciupercile si taie-le fasii subtiri. Curata morcovii si da-i prin razatoare. Ceapa trebuie maruntita dupa ce a fost curatata si spalata.

Pune legumele intr-o tigaie in care ai pus o lingura de ulei de cocos si caleste-le la foc mic. Adauga usturoiul curatat si maruntit si lasa tigaia pe foc pana cand ciupercile au eliminat apa.

Pune in robotul de bucatarie caju, un praf de sare si 2l de apa rece. Mixeaza bine pana cand obtii un amestec omogen. Strecoara apoi laptele utilizand o sita pentru bucatarie sau o punguta speciala pentru strecurat.

Dupa ce apa de la ciuperci s-a eliminat, adauga peste acestea laptele de caju si amesteca. In final, stoarce lamaia si pune in ciorbica sucul acesteia, dupa gust. Daca mai este necesar, adauga sare si putin piper.

Pofta buna!

 

Ti-a placut aceasta reteta? Poate le place si prietenilor tai!
Supa de rosii cu limeSupa de rosii cu limeSupa colcannonSupa colcannonSupa crema de conopida cu currySupa crema de conopida cu curry
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >