Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Video » Video sfaturi Utile » Inspirationale » Frumoase sau obisnuite - un experiment interesant

Frumoase sau obisnuite - un experiment interesant adauga

Daca te vezi "frumoasa" sau "obisnuita" este o alegere pe care o faci tu ca femei in fiecare zi. Poate ca nu vrei sa stie toata lumea care este parerea ta despre tine, si e ok asa. Poate astazi te vezi frumoasa dar maine nu e cea mai buna zi a ta si te percepi ca o femeie "de rand". E dreptul tau.


Dar daca esti "fortata" sa arati intregii lumi care este parera ta despre cat de frumoasa esti, despre cum te percepi tu pe tine insuti atunci cand te uiti in oglinda. Tu cum ai alege? Frumoasa sau obisnuita? Te-ai simti confortabil sa iei o astfel de decizie public?

Un studiu foarte interesant pe care compania Dove l-a realizat a demonstrat un lucru mai putin asteptat, si anume faptul ca 96% dintre femei NU se percep ca fiind frumoase, si totusi 80% dintre ele considera ca totusi au ceva frumos.

Ca o concluzie personala la acest studiu - simplu fapt ca atatea femei nu se vad frumoase arata ca multe au o calitate foarte importanta si anume "modestia". Modestie care este o calitate ce infrumuseteaza caracterul omului. si nu cred ca este un cliseu daca spun ca "frumusetea vine din interior".  Cu siguranta toata lumea s-a intalnit in viata cu persoane frumoase la exterior, care dupa ce si-au aratat caracterul indoielnic, nu au mai fost vazute la fel de frumoase. Si vice versa.

Puteti vedea clipul cu experimentul video mai jos

durata
in 10.04.2015
2121 vizualizari
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
0 comentarii
Cele mai: noi | apreciate

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >