Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Comunitate » Parintii impartasesc » Sfaturi pentru toti » Rinoplastia te ajuta sa ai un nas perfect cu proportiile fetei

Rinoplastia te ajuta sa ai un nas perfect cu proportiile fetei

de user_04328
 

Nu toata lumea are o fizionomie de care e multumita. Putem avea o frunte prea mare, pometi destul de pronuntati, dar si un nas prea mare sau prea mic in raport cu restul fetei. Corectarea defectelor estetice ale nasului poarta numele de rinoplastie.


Aceasta interventie chirurgicala simpla s-a facut inca din Egiptul Antic, o regasim si in India Antica, prin intermediul ei se corecteaza si deviatia de sept. In urma operatiei realizate de catre profesionisti cu experienta nasul se poate redimensiona, profilul nazal e si el corectat rapid, simetria nazala si eliminarea sforaitului fiind doua aspecte importante pe care le puteti obtine dupa o rinoplastie.


In functie de cerintele pacientului se pot efectua rinoplastii inchise, prin incizii in partea interioara a narilor care modifica forma si dimensiunea, rinoplastii deschise, incizia are loc la nivelul columelei, rinoplastii secundare, pentru corectarea unor lucruri care nu au mers bine in prima operatie.


Mai avem si rinoplastii augmentative, pentru marirea nasului, care se poate aplica doar cand avem nasuri prabusite, proiectii mici ale nasului. Ce avantaje ne ofera rinoplastiile? Respiram mai bine dupa, avem un aspect fizic de care suntem multumiti, avem mai mare incredere in noi si ne putem uita in oglinda fara probleme fara sa ne fie teama de ceea ce vom vedea. Nasul va fi simetric, uniforma, nu va avea deformatii, frumusetea naturala va fi redata fara o interventie prea brutala la nivel facial.


Reducerea sau cresterea dimensiunilor nasului, eliminarea cocoaselor, ridicarea sau coborarea varfului nasului, chiar schimbarea unghiului dintre nas si buza, toate acestea pot fi realizate intr-un timp scurt si cu riscuri minime in orice clinica specializata in rinoplastii.


Pentru a avea rezultate cat mai bune se folosesc softuri de prelucrare a imaginilor digitale in vederea obtinerii unor rezultate virtuale cat mai apropiate de ceea ce si-ar dori fiecare pacient. Dupa rinoplastiile efectuate in clinici cu experienta pacientii isi pot relua programul normal, nu apar complicatii si efecte adverse, fiecare operatie fiind simpla si usor de suportat de orice tip de pacient.

Ti-a placut acest articol? Poate le place si prietenilor tai!
 
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Te rugam sa retii ca informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ si nu reprezinta sub nici o forma un substitut al tratamentului prescris de un specialist in urma unui consult.

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >