Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Comunitate » Parintii impartasesc » Sfaturi pentru toti » Aveai de gand ca in 2020 sa iti pui un implant dentar?

Aveai de gand ca in 2020 sa iti pui un implant dentar?

de user_04328
 
Aveai de gand ca in 2020 sa iti pui un implant dentar?

Pandemia de coronavirus a avut un impact extrem de grav asupra serviciilor stomatologice din țara noastră, la fel ca peste tot pe glob, așa încât, dacă aveai de gând să faci un implat dentar în această vară va trebui ca să ai mare grijă, deoarece se pare că deja am intrat în al doilea val al bolii Covid-19 și ar fi trist ca să te infectezi cu noul coronavirus tocmai în momentul în care dorești ca să îți îmbunătățești în radical dantura.


La clinica stomatologică Excedent s-au luat măsuri speciale contra infectării cu noul coronavirus!


Încă de la începutul epidemiei s-au emis instrucțiuni pentru medicii stomatologi cu privire la modul în care aceștia trebuie să se protejeze de coronavirus pe înșiși, dar și pe aceia pe care îi tratează, indiferent de vârstă.


Astfel, procedura standard de prevenție contra covid constă inclusiv în examinarea fizică a pacienților suspectați în mod rezonabil că au contractat noul coronavirus, nu doar în utilizarea unor măsuri stricte de igienă și de control al infecțiilor în cadrul cabinetelor stomatologice, pe care oricum le luau și înainte de pandemie, deoarece în afară de Sars-Cov-2 mai există și hepatită și boala HIV, ca să dăm doar două exemple de afecțiuni extrem de periculoase. 


Atunci când vorbim de un implant dentar nu ar trebui ca să ne gândim doar la procedura propriu-zisă, ci și la efectuarea unor analize prealabile la operație, dar și la acele controale ulterioare, fiecare dintre acestea putând ca să fie unul riscant pentru pacient, dar și pentru medicul stomatolog din perspectiva unei posibile infectări cu noul coronavirus.


Toată echipa de la clinica stomatologică Excedent este în prezent mobilizată pentru a oferi pacienților cele mai bune îngrijiri chiar și în condițiile sanitare excepționale impuse de această pandemie globală fără precedent.


Nu trebuie făcute compromisuri în domeniu, așa încât, chiar dacă activitatea nu se desfășoară deocamdată la capacitate maximă, cu toate motoarele pornite, reluarea activității de oferire a unor servicii stomatologice de top se face prin măsuri draconice de siguranță, lucruri  liniștitoare pentru pacienți și echipa de medici excepționali de la Excedent..


Noile măsuri puse în aplicare a implicat așa cum era și normal o reorganizare a întregii activități din unitatea medicală în scopul declarat de a se asigura consolidarea protocoalelor specifice, de limitare la maxim a numărului de pacienți care așteaptă sau circulă în cadrul clinicii,


În acest fel, clienții fideli pot să observe ușor toate măsurile specifice foarte riguroase luate după apariția lui Sars-Cov-2 și care vor rămâne, după cum se pare, multă vreme în vigoare și de acum înainte.


Doar împreună, medici stomatologi Excedent și pacienți, se va putea depăși această perioadă grea prin care omenirea întreagă trece.


Vrei să vii în concediu din străinătate ca să îți faci un implant dentar la Excedent?


Dacă locuiești în străinătate și vrei ca să beneficiezi de un implant dentar în România la Excedent trebuie să îți iei măsurile de siguranță necesare și, de asemenea, să te asiguri că ai suficient timp la dispoziție, deoarece există riscul de a rămâne blocat în România, pe motiv că se închid granițele și să nu mai poți ajunge în țara de adopție decât după ce au trecut 14 zile în carantină (ce se adaugă la perioada necesară pentru efectuarea serviciilor stomatologice propriu-zise, inclusiv a controalelor ulterioare obligatorii după procedura de implant dentar).. 


Atunci când vorbim de implant dentar, trebuie spus că în prezent există cele mai bune protocoale de efectuarea acestei operații de natură stomatologică, așa încât gradul de reușită este unul extrem de mare care depășește de cele mai multe ori 98%. Timpul de vindecare după efectuarea intervenției propriu-zise s-au redus foarte mult față de acum câțiva ani, iar calitatea lucrării finale este una cu adevărat excepțională, dar tot este nevoie de timp, pentru că graba strică treaba.


Dacă totuși ai acest timp și un pic de curaj, nu ezita ca să apelezi la clinica stomatologică Excedent, pentru că este una de top unde vei găsi niște medici implantologi dedicați, cu mare experiență în domeniu, așa încât merită să te programezi pentru un implant dentar aici. Dacă acum nu este posibil (mai ales dacă locuiești în străinătate), ai încredere că lucrurile se vor relaxa până la urmă. Iar tu vei putea ca să îți  regăseștii zâmbetul pe care probabil l-ai pierdut odată cu pierderea unuia sau mai multor dinți naturali. 


Pentru detalii intră pe site-ul clinicii excedent.ro!

Ti-a placut acest articol? Poate le place si prietenilor tai!
 
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Te rugam sa retii ca informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ si nu reprezinta sub nici o forma un substitut al tratamentului prescris de un specialist in urma unui consult.

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >