Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Comunitate » Parintii impartasesc » Sfaturi pentru toti » Antreprenorii sunt sfatuiti sa investeasca in compactoare manuale pentru deseuri

Antreprenorii sunt sfatuiti sa investeasca in compactoare manuale pentru deseuri

de user_04328
 
Antreprenorii sunt sfatuiti sa investeasca in compactoare manuale pentru deseuri

Toate statele lumii pun acum accent pe reciclare. Se pare ca deseurile pe care oamenii le genereaza in cantitati imense sunt principala sursa a problemelor de clima si a altor probleme cu care se confrunta omenirea la momentul actual. Antreprenorii mici si mijlocii sunt sfatuiti sa investeasca in compactoare manuale, mult mai ieftine decat cele automate, usor de folosit si cu rezultate foarte bune.


Ideea de a investi in compactoare manuale pentru firma ta prinde contur? Iata ce bine faci planetei!


In contextul incalzirii globale, a incendiilor de vegetatie pe arii mari si a altor probleme cauzate de deseuri, micii antreprenori sunt sfatuiti sa faca tot posibilul pentru a reduce acest fenomen. Singurul lucru pe care pot sa il faca acestia este sa investeasca in compactoare manuale pentru a micsora volumul de deseuri generat saptamanal sau lonar.


Ideea de a investi in compactoare manuale prinde contur si este preferata de reprezentantii afacerilor care activeaza in productie, comert, distributie si chiar imprimare, alegerea unui astfel de dispozitiv fiind o foarte buna strategie de gestionare a deseurilor.


Importanta compactoarelor manuale pentru activitatea firmei


Compactoarele manuale reprezinta primul pas pe care il pot face reprezentantii companiilor mici si mijlocii pentru finantele si profitul acestora, precum si pentru binele planetei. Aceste instrumente ajuta la o buna gestionare a deseurilor si la reciclarea lor. fie ca aleg un compactor manual vertical sau orizontal, deseurile sunt transformate in baloti de mici dimensiuni sau de dimensiuni medii care nu ocupa atat de mult loc precum PET-urile sau deseurile aruncate in stare bruta.


Compactoarele manuale au o importanta deosebita pentru companiile mici si mijlocii si din punct de vedere financiar. Investitia va fi la scurt timp recuperata prin vanzarea balotilor de deseuri. In timp ce deseurile vrac reprezinta un cost suplimentar pentru orice companie, deseurile balotate reprezinta un venit in plus. Balotarea usureaza munca angajatilor si chiar elimina necesitatea de a angaja anumite persoane doar in acest scop, de gestionare a deseurilor.


In plus, compactoarele manuale nu costa mult, iar investitia initiala este recuperata in cateva luni de utilizare. Dispozitivele nu ocupa mult spatiu ci aur olul de a extinde spatiul de lucru care ar fi fost ocupat de deseurile vrac. Durata de utilizare a unui astfel de dispozitiv este de minim un deceniu.


Modul de functionare si specificatii ale unui compactor manual


Compactorul manual este dispozitivul ideal pentru orice companie, cu care angajatii si antreprenorii reusesc sa mentina curatenia, sa mareasca spatiul si sa isi recupereze investitia initiala. In plus, angajatii care urmeaza sa opereze acest dispozitiv nu au nevoie de autorizatii speciale si nici sa depuna un efort fizic deosebit.


Aceste instrumente sunt prevazute cu un sistem de reducere a efectului revenirii elastice a materialului si cu un sistem de evacuare a balotilor obtinuti. Compactoarele manuale sunt potrivite pentru hoteluri, afaceri de comert, din domeniul HoReCa, magazine, pentru a compacta carton, hartii, plastic. Cu dimensiuni reduse si usor de mutat si de folosit, compactoarele manuale reprezinta o solutie foarte buna de reciclare.

Ti-a placut acest articol? Poate le place si prietenilor tai!
 
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Te rugam sa retii ca informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ si nu reprezinta sub nici o forma un substitut al tratamentului prescris de un specialist in urma unui consult.

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >