Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Comunitate » Parintii impartasesc » Sfaturi pentru toti » Ai nevoie de printare in format mare? Activ Document Center este solutia!

Ai nevoie de printare in format mare? Activ Document Center este solutia!

de user_04328
 
Ai nevoie de printare in format mare? Activ Document Center este solutia!

Printare format mare devine un proces utilizat pe scara larga pentru toate marimile intreprinderilor pentru a le folosi pentru materialele de publicitate si marketing. Unul dintre cele mai substantiale avantaje ale tiparirii formatului mare este capacitatea de a imprima piese mari pentru a permite graficii sa prinda viata si pentru ca mesajul companiei dvs. sa iasa in evidenta de concurentii dvs. Pentru a utiliza imprimarea in format mare exista cateva lucruri vitale de stiut despre procesul de imprimare in format mare pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.


1. CUM FUNCTIONEAZA PROCESUL DE IMPRIMARE CU FORMAT MARE


Procesul de imprimare pentru imprimarea in format mare este foarte similar cu cel al imprimarii digitale, ceea ce il face un proces ideal pentru articole color. Presa va stabili tonerul prin utilizarea de doze mari. Cerneala este aplicata direct pe produs, ceea ce creeaza o senzatie mult mai autentica decat montarea de piese imprimate pe substraturi. Procesul de imprimare este rapid ca imprimarea digitala si are capacitatea de a produce imagini si fotografii de inalta calitate.


2. CE TIPURI DE IMPRIMANTE SUNT UTILIZATE PENTRU FORMAT MARE?


Presele de imprimare de format mare sunt adesea fie imprimante plate, imprimante roll-to-roll sau o combinatie a ambelor. Intr-o imprimanta cu plat, se va pune un substrat pe pat, care va actiona ca un purtator pentru a propulsa materialul prin intermediul imprimantei. In timpul procesului de imprimare, lumina UV loveste cerneala lichida si o transforma in cerneala solida pe suportul ales. Imprimantele cu plat sunt optiuni excelente pentru cei care cauta sa imprime direct pe suporturi mai groase sau mai putin traditionale.


O imprimanta roll-to-roll este adesea folosita pentru a imprima articole precum bannere, panza sau piese tiparite pe materiale flexibile care vor veni pe role. Ruloul de material va fi incarcat pe o parte si va fi transportat prin imprimanta unde va fi rulat din nou pe un alt cilindru. Aceste tipuri de imprimante sunt ideale pentru rularea lunga a materialelor flexibile, deoarece procesul poate fi eficient, iar productia se poate misca mai repede, cu o intrerupere mai mica.


In masinile combinate, platoul va putea fi indepartat, iar rulourile de fiecare parte sunt atasate, oferindu-i capacitatea de a functiona ca ambele tipuri de masini.


3. CUM AR TREBUI SA FIE PREGATITE FISIERELE PENTRU A CREA CEL MAI BUN PRODUS FINIT?


Datorita dimensiunii pieselor tiparite, pregatirea fisierului devine esentiala pentru a va asigura ca ajungeti la un produs de inalta calitate. Cand proiectati fisierele dvs., va trebui sa retineti ca latimea maxima a majoritatii imprimantelor de format mare este de 61 ″ sau mai putin si lungimea va fi adesea determinata de lungimea materialului utilizat. Pentru bannere si alte materiale de imprimare roll-to-roll, lungimea poate fi practic orice lungime.


 


 

Ti-a placut acest articol? Poate le place si prietenilor tai!
 
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Te rugam sa retii ca informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ si nu reprezinta sub nici o forma un substitut al tratamentului prescris de un specialist in urma unui consult.

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >