Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Comunitate » Intrebari & raspunsuri » Adolescenti 14 -18 ani » Furia la adolescenti

Furia la adolescenti

S-a confruntat careva cu atacuri de furie a adolescentilor? am o nepoata cu care nu se poate vorbi!! se machiaza exagerat, se imbraca Doamne fereste... si are uneori niste stari de nervi si furie... stie careva cum putem manevra aceasta situatie?

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
2 raspunsuri
Cele mai: noi | apreciate
Ale
Ale in 15.04.2015
Trebuie sa iei in considerare ca adolescenii se confrunta cu dezechilibre hormonale care pot determina astfel de reactii sau un comportament agresiv. Cred ca cel mai important este sa aveti rabdare si sa o sustineti intreaga familie. Daca observi ca situatia nu poate fi amnevrata doar prin comunicare, eu zic sa apelati la priholog
Comentariu folositor?Da(0) / Nu(0) - Raspunde | Raporteaza
alina
alina in 09.04.2015
Cei mai multi adolescenti in aceasta situatie au impresia ca nu sunt ascultati, si tocmai acest lucru poate sa le dezvolte acest tip de furie. Poate fi doar o faza prin care trece. Important este ca parinte sa te asiguri ca ii acorzi suficient timp adolescentului , ca il asculti si ca iei in considerare ce are el de spus. Parintii trebuie sa fie un model, deci asigura-te in orice clipa ca ii oferi un exemplu bun. Incearca sa te pui in locul lui si descopera ce anume il supara, alege cel mai bun moment pentru a discuta despre problema si cel mai important arata-i ca il respecti si asculti tot ce are de spus.
Comentariu folositor?Da(1) / Nu(0) - Raspunde | Raporteaza
 

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Te rugam sa retii ca informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ si nu reprezinta sub nici o forma un substitut al tratamentului prescris de un specialist in urma unui consult.

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >