Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Comunitate » Intrebari & raspunsuri » Sarcina - trimestrul 1 » Concediu medical mama, la spitalizare copil mai mare de 7 ani

Concediu medical mama, la spitalizare copil mai mare de 7 ani

Bună mămici! Am o fetiță de 10 ani și sunt internata cu ea în spital pt că a făcut febră peste 40 și avea o infecție mare în corp. Acum totul este sub control. Trebuie sa stam câteva zile pt tratament. Problema este că eu nu știu cum să obțin concediu medical, deoarece de la spital nu îmi dă, că fetita este mai mare de 7 ani. Culmea, și medicul eu de familie refuza să îmi dea, că doar nu sunt eu bolnava. Păi, ce fac atunci mamele cu copii mai mari de 7 ani? Poți să îți lași copilul singur în spital, mai ales când are o branula în manuta și își poate folosi una singură? Mi s-a sugerat să îmi iau concediu de odihna. Mai am doar câteva zile de concediu și tocmai avem bilet de vacanta cumparat pt săptămâna viitoare. Și apoi, nu mi se pare normal să îmi iau concediu de odihnă, dacă nu sunt pentru odihnă. Ați avut situații similare? Ce pot să fac?

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
0 raspunsuri
Cele mai: noi | apreciate
 

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Te rugam sa retii ca informatiile de pe aceasta pagina sunt cu titlu informativ si nu reprezinta sub nici o forma un substitut al tratamentului prescris de un specialist in urma unui consult.

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata

Calculator perioada fertila

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >