Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Fii mai bun » Informeaza-te si sustine o campanie » Imbunatateste viata copiilor alaturi de Fundatia Inocenti

Imbunatateste viata copiilor alaturi de Fundatia Inocenti

de kidizi

Copii sunt viitorul nostru, motiv pentru care trebuie sa incercam sa le oferim toate conditiile de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Din pacate, in Romania sunt foarte multe suflete nevinovate care nu au acces la educatie, sananatate sau alte domenii esentiale pentru procesul lor de crestere. Nu trebuie sa fim indiferenti, ci ar trebui sa ne implicam, asa cum o face si Fundatia Inocenti.

Despre Fundatia Inocenti

Din dorinta de a le oferi mai mult copiilor nevoiasi, s-a nascut Fundatia Inocenti, care este constituita ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala si fara caracter politic sau religios. Fundatia desfasoara o serie de activitati educative in Cluj, Bistrita si Bucuresti, oferindu-le copiilor care nu beneficiaza de o stare materiala decenta, sansa de a invata si de a se cultiva ca oameni. Aceasta pune la dispozitia copilasilor o serie de programe permanente precum "Si eu vreau la scoala", "Viata copilului", "Eu si familia mea" sau programe complementare precum "Proiectul pentru siguranta copilului", "Olimpiada speciala", "Campania 2%" etc.

Obiective, mijloace si misiune

Prin intermediul acestor progame si actiuni interactive, membrii fundatiei isi doresc sa ofere copiilor nevoiasi posibilitatea de a invata si de a avea acces la educatie, indiferent de starea financiara a familiei din care provin. Astfel, Fundatia Inocenti a fost infiintata din scop umanitar si isi propune sa ofere aceasta sansa unui numar cat mai mare de copii, indiferent de sex, religie, nationalitate sau apartenenta politica.

Cum pot sa ma implic?

Daca iti doresti sa oferi o sansa la educatie copiilor nevoiasi, nu trebuie decat sa contactezi prin email sau telefonic unul dintre membrii echipei Fundatiei Inocenti. Impreuna veti putea stabili rolul tau in procesul de educarea a acestor suflete nevinovate. Pentru ca fiecare persoana are propriul sau program si beneficiaza de o anumita stare materiala, Fundatia ofera mai multe posibilitati prin care poti deveni voluntar si sa ii ajuti pe acesti copilasi. Astfel, poti sa alegi sa te implici prin urmatoarele programe:

  • Doneaza 2%
  • Fii voluntar
  • Doneaza produse
  • Fii suporter! Doneaza periodic
  • Sponzorizeaza un program
  • Sponzorizeaza un copil

Educatia copiilor din ziua de azi reprezinta viitorul nostru, al tuturora! Din aceasta cauza trebuie sa nu tratam aceasta situatie cu indiferenta, ci sa incercam sa ne implicam in diferite programe sau actiuni educative. Fiecare copil are dreptul sa invete si sa aiba acces la educatie, chiar daca provine dintr-o familie cu o situatie financiara precara. Alege sa schimbi viata unui copil si sa il ajuti sa se dezvolte ca persoana. Implica-te si tu in educarea copiilor, care sunt viitorul nostru!

Telefon: 0751.24.22.82
Adresa: Pictor Gh. Tattarescu 4
Website: http://www.inocenti.ro
Ti-a placut acest articol? Poate le place si prietenilor tai!

 
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Videouri utile vezi toate videourile

Intrebari comunitate

Î : Buna mamici
de user_07671 pe 04.12.2018
0 raspunsuri | raspunde la intrebare
Î : Hi
de user_07662 pe 18.11.2018
0 raspunsuri | raspunde la intrebare
vezi mai multe

Unde mergem sa ne distram
zilele acestea?
loading


Produse si servicii in zona ta
recomandate de alti parinti
loading

loading

Intrebarea saptamanii
Cu ce aliment ai inceput diversificarea alimentatie bebelusului tau ?

raspunde

14 raspunsuri
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >