Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Fii mai bun » Informeaza-te si sustine o campanie » Alatura-te proiectelor Greenpeace pentru un viitor mai verde si mai curat!

Alatura-te proiectelor Greenpeace pentru un viitor mai verde si mai curat!

de kidizi

Resursele planetei noastre sunt limitate si orice actiune a noastra afecteaza mediul inconjurator. Un puternic militant pentru protejarea planetei este organizatia internationala independenta Greenpeace. Din anul 2007, in marea familie a organizatiei Greenpeace se alatura si Romania. Problemele globale de mediu ne intereseaza pe noi toti si de aceea implicandu-te si tu in gasirea de solutii, aduci o importanta contributie in crearea unui viitor mai sigur si mai curat pentru tine si copiii tai.

Despre Greenpeace la nivel global

Organizatia non-guvernamentala Greenpeace a fost infiintata in anul 1970, in Canada, si militeaza pentru protectia mediului. Avand sediul central in Amsterdam, Olanda, Greenpeace numara peste 2,8 milioane de sustinatori din intreaga lume si are birouri in 41 de tari. Activitatile organizatiei sunt proteste de tip creativ si sunt non-violente, cu scopul de a descoperi si de combate problemele de la nivel global.


Greenpeace functioneaza dupa urmatoarele principii: non-violenta, independenta politica si prezenta internationala. Deviza care apare pe banerele Greenpeace ilustreaza foarte bine mesajul pe care vor sa-l transmita: “Doar cand ultimul copac a fost taiat, ultimul rau a fost otravit si ultimul peste prins, ne vom da seama ca un putem manca bani”.

Cum functioneaza Greenpeace in Romania

Greenpeace Romania are sediul in Bucuresti si este cunoscuta pentru lupta impotriva poluarii aerului si oceanelor, a campaniilor impotriva substantelor toxice si pentru eforturile de a implementa o directie pro energia regenerabila.
La noi in tara, sunt desfasurate urmatoarele campanii: Schimbari climatice, Protectia Padurilor, Energie nucleara, Mari si Oceane, Agricultura sustenabila, Substante toxice, Rosia Montana si Gazele de sist. Descrierea si solutiile fiecarei campanii in parte le puteti gasi pe site.


Greenpeace nu accepta si nu solicita fonduri de la guverne, companii sau partide politice. In acelasi timp, organizatia nu accepta si nu cauta donatii care i-ar putea compromite in vreun fel independenta, obiectivele sau scopurile. Astfel, Greenpeace se bazeaza pe donatiile voluntare ale suporterilor individuali si pe sprijinul fundatiilor. Fondurile se primesc prin sistemul de donatii online, pe site-ul oficial, din redirectionarea a 2% din impozitul pe venit si din achizitionarea de produse din Greenpeace Shop.

Parintii implicati in proiectele Greenpeace, modele pentru copii

Poluarea mediului inconjurator creeaza dezechilibre ecologice serioase prin modificarea de compozitie a aerului, a apelor si a solului. Mai mult decat atat, extinderea deseurilor, disparitia speciilor si chiar pierderea de vieti omenesti, toate sunt efectele devastatore pe care poluarea le produce. De buna functionare a mediului inconjurator depinde sanatatea ta, dar si a copiilor tai. Copiii te vor imita, de aceea tu ca adult trebuie sa fii responsabil si sa-i educi in spiritul unui dezvoltat simt ecologic. Pe langa o atitudine responsabila si prin donatiile facute, implicarea ta ca voluntar, in cadrul proiectelor Greenpeace, este un exemplu foarte bun pentru copiii tai.


Si chiar daca nu ai timpul necesar pentru a deveni voluntar, simplul fapt ca iti cresti copilul intr-un spirit ecologic poate fi considerata o contributie la conservarea valorilor pentru care cei de la Greenpeace militeaza. Crearea unui viitor mai bun este pana la urma responsabilitatea fiecaruia dintre noi si fiecare ajutor conteaza!

Email: info.romania@greenpeace.org
Telefon: +40 31 435 57 43
Adresa: Strada Ing. Vasile Cristescu, nr. 18 Sector 2, Bucuresti
Website: http://www.greenpeace.org/romania/ro/
Ti-a placut acest articol? Poate le place si prietenilor tai!

 
Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

2 comentarii
Anonim
Anonim in 16.03.2016
Mai adaug valeapietros patidele. 92,,,,6ha.......part.100...4,5 ha .....145....148....156,,_in157multe nemarcate....limstaredepartizi. Semnele si nr taiate (arborele)unii vopsite nou. Padrarul este un as!!!!!jQuery1111019600686221383512_1458110918119? Cu stima. Lumea comenteaza dar nimeni nu face ni mic
Comentariu folositor?Da(0) / Nu(0) - Raspunde | Raporteaza
Anonim
Anonim in 16.03.2016
Buna ...de la Sovata.....nu stiu cum nu afost dat in atentia dv... La sovata ....zona ....iliesi pe terenuri private.....up. 7. .si up 8 ...sunt taiate ras.....vandut de privatii. Sau de padurari..si nmomentul de fata se xploateaza.....o anumita firma ...si sambata .......la ma multe imformatii toti taximetrist din sovata...,.curespecth
Comentariu folositor?Da(0) / Nu(0) - Raspunde | Raporteaza

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Videouri utile vezi toate videourile

Intrebari comunitate

Î : Buna mamici
de user_07671 pe 04.12.2018
0 raspunsuri | raspunde la intrebare
Î : Hi
de user_07662 pe 18.11.2018
0 raspunsuri | raspunde la intrebare
vezi mai multe

Unde mergem sa ne distram
zilele acestea?
loading


Produse si servicii in zona ta
recomandate de alti parinti
loading

loading

Intrebarea saptamanii
Cu ce aliment ai inceput diversificarea alimentatie bebelusului tau ?

raspunde

14 raspunsuri
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >