Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Recomandari articole copii » Produse premiate » Camera copilului » Monitorul de respiratie Snuza Hero, un produs cu peste 4 premii internationale

Monitorul de respiratie Snuza Hero, un produs cu peste 4 premii internationale

Monitorul de respiratie Snuza Hero, un produs cu peste 4 premii internationale

Siguranta bebelusului este de regula principala preocupare a parintilor, motiv pentru care producatorii de articole pentru bebelusi si copii au incercat sa conceapa un produs care sa ofere parintilor siguranta si linistea de care au nevoie. Astfel a aparut monitorul de respiratie Hero de la
Snuza care datorita caracteristiclor sale deosebite a fost premiat in intreaga lume.

 

Compania Snuza se evidentiaza pe piata prin intermediul produselor sale de calitate, care intampina nevoile parintilor si ofera bebelusilor conditii de siguranta si confort. Una dintre principalele ingrijorari ale parintilor au fost in legatura cu perioada in care bebelusul doarme in patut in camera alaturata. Din pacate, de-alungul anilor s-au inregistrat cazuri de SMSS (Sindromul Mortii Subite la Sugari), motiv pentru care Snuza a creat primul monitor de respiratie portabil care are rolul de a atrage atentia parintilor in care in care nu detecteaza nici o miscare din partea bebelusului.
Cu ajutorul acestui produs deosebit, parintii au certitudinea ca bebelusul se afla in conditii de siguranta, iar rata deceselor in urma SMSS a scazut in ultimii ani.

 

Monitorul de respiratie Hero de la Snuza este dotat cu un senzor de miscare, ce detecteaza orice miscare a bebelusului, inclusiv atunci cand respira. Pentru o acuratete cat mai buna a rezultatelor, acest monitor nu ar trebui utilizat in timpul in care bebelusul se afla in miscare (ex: in masina, in timp ce este plimbat cu caruciorul sau este asezat intr-un balansoar cu sistem de vibratii).

 

Acest aparat este atat de apreciat in intreaga lume datorita faptului ca dispune de o functie de vibratii care se activeaza in cazul in care monitorul nu inregistreaza timp de 20 de secunde nici o miscare din partea bebelusului. De asemenea, aparatul vibreaza usor si in cazul in care se inregistreaza mai putin de 8 miscari pe minut. De regula, aceste vibratii il determina pe bebelus sa isi revina, insa dupa 3 astfel de inregistrari, monitorul emite o alarma vizuala care sa atraga atentia parintilor cu privire la starea bebelusului. In acest mod, parintii vor putea stii ca bebelusul a intampinat probleme de respiratie si vor putea actiona din timp.

 

Produs in Africa de Sud, monitorul Hero de la Snuza dispune de o serie de caracteristici care l-au diferentiat de restul produselor de pe piata. In primul rand, este unicul sistem de monitorizare a respiratiei care este si portabil. De asemenea, acest produs se evidentiaza prin acuratetea senzorului, data de faptul ca monitorul se ataseaza direct de bebelus si nu exista o piesa intermediara care ar putea determina erori.

 

Monitorul de respiratie Hero de la Snuza nu emite unde radio si nu formeaza un camp electromagnetic astfel incat bebelusul se afla in siguranta si nu este iradiat. 

 

Acest aparat este special conceput si pentru bebelusii mai sensibili, fiind confectionat 100% din material anti-alergenic. Monitorul de respiratie Hero de la Snuza nu trebuie sa fie conectat la curent, functioneaza pe baza de baterii (are si un inducator de avertizare la nivelul bateriei) si poate fi utilizat pentru bebelusii cu varsta intre 0-1 an.

 

Datorita acestor caracteristici deosebite, Monitorul de respiratie Hero de la Snuza a fost premiat de BMC Top Choice Award in 2015. De asemenea, acest produs a fost premiat si de The National Parenting Center, un centru infiintat in 1989 cu scopul de a oferi parintilor sfaturi avizate si corecte cu privire la cresterea copilului. Acest premiu a fost acordat de specialisti si medici care fac parte din cadrul acestui centru.

 

In aprilie 2014, acest monitor de respiratie de la Snuza a fost premiat de catre PTPA Awards (Parent tested, Parent approved ), un program ce include peste 60.000 de familii care testeaza produse acasa si le acorda o nota in functie de utilitate si caracteristici. Astfel, acest produs a fost apreciat in intreaga lume si se bucura de un premiu in plus.

 

In 17 martie 2015, produsul de la Snuza a fost premiat de catre mom.me, un site pentru parinti care ofera sfaturi cu privire la cresterea copilului, la un stil de viata sanatos si alimentatie adecvata.

 

Nu in ultimul rand, acest articol pentru copii a fost premiat de catre NAPPA (National Parenting Publications Award), un program de acordare a premiilor cu peste 25 de ani de experienta. Specialistii de la NAPPA au premiat Monitorul de respiratie Hero de la Snuza datorita faptului ca indeplineste toate conditiile de siguranta si confort, necesare bebelusului.

 

Acest produs este utilizat in intreaga lume si se bucura de recunoasterea medicilor si specialistilor din diverse tari si organizatii. Monitorul de respiratie Hero de la Snuza poate fi folosit pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 0-1 an si are rolul de a veghea asupra sanatatii micutilor.

 • Monitorul de respiratie Hero de la Snuza

  Monitorul de respiratie Hero de la Snuza

  Monitorul de respiratie Hero de la Snuza indeplineste conditiile de siguranta si confort necesare bebelusului
 • Monitorul de respiratie Hero de la Snuza premii acordate

  Monitorul de respiratie Hero de la Snuza premii acordate

  Monitorul de respiratie Hero de la Snuza este un produs premiat in intreaga lume si se poate lauda cu aprecierea specialsitilor din diverse organizatii.
 • Monitorul de respiratie Hero de la Snuza special conceput pentru bebelusi

  Monitorul de respiratie Hero de la Snuza special conceput pentru bebelusi

  Monitorul de respiratie Hero de la Snuza se poate atasa usor de scutecul bebelusului si este confectionat 100% din material anti-alergenic

Lasa un comentariu Iti apreciem parerea!
 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 comentarii

Aboneaza-te la Newsletter si primesti GRATUIT ebookul
“Ghid de prim ajutor la copii”

Videouri utile vezi toate videourile

vezi mai multe

Intrebari comunitate

Î : caricior potrivit pt bebe
de Sandra87 pe 08.05.2015
5 raspunsuri | raspunde la intrebare
Î : beneficii si riscuri premergator
de b.g. pe 23.04.2015
8 raspunsuri | raspunde la intrebare
vezi mai multe

Unde mergem sa ne distram
zilele acestea?
loading


Produse si servicii in zona ta
recomandate de alti parinti
loading

loading

Calculator sarcina

Data ultimei menstruatii
Durata
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >