Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Recomandari articole copii » Alte articole » Articole gravide » Summer Sistem pentru ascultarea sunetelor din burtica

Summer Sistem pentru ascultarea sunetelor din burtica


Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0
Il doresc: 0
de la 139 lei
Statistici
(din 0 opinii)


Excelent 0 voturi
Bun 0 voturi
Satisfacator 0 voturi
Rau 0 voturi
Foarte rau 0 voturi

Sistemul pentru ascultarea sunetelor din burtica de la Summer este un mod placut de a asculta bataile inimii precum si alte sunete produse de bebelusi in burtica mamicii.
Setul contine un dispozitiv cu senzor, doua seturi de casti ce permit ambilor parinti sa asculte simultan, cat si o centura cu banda velcro din material elastic ce permite dispozitivului sa stea pe burtica fara sa fie tinut cu mana.
Dispozitivul fabricat din plastic functioneaza cu o baterie de 9 volti si poate fi pornit daca invartiti rotita de volum de pe partea laterala. Tot de aici puteti regla intensitatea sunetelor redate.
In partea de sus a dispozitivului se afla un led ce indica daca dispozitivul este pornit sau oprit iar pe partile laterale se afla cele doua intrari pentru casti.
Pentru a folosi sistemul pentru ascultarea sunetelor fetale, introduceti castile in intrarile special prevazute si folosind centura elastica pe care o treceti prin orificile speciale de pe dispozitiv, fixati dispozitivul pe burtica astfel incat sa auziti sunetele produse de bebelus.
Senzorul sistemului va detecta numai sunetele din burta mamei, in cazul zgomotelor produse de deplasarea sau atingerea acestuia cu mana, acestea vor fi redate la volum minim.
De preferat este sa folositi dispozitivul incepand cu cel de-al treilea trimestru de sarcina, la 3-4 ore dupa ce ati mancat, asezandu-va pe spate cu trunchiul usor ridicat.
Daca ati fixat dispozitivul corect veti putea auzi pe langa bataile inimii copilului si o serie de alte sunete precum sunetul produs de miscarile bebelusului, sughitul lui sau chiar inima sau stomacul dumneavoastra.

Detalii tehnice

Dimensiuni: 10 x 17 x 2 cm


Aprecierea editorului

Calitate 5 din 5
Fiabilitate 3 din 5
Raport pret/calitate 5 din 5

PARERI COMUNITATE

Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0

OPINII UTILIZATORI

Momentan nu sunt opinii pentru acest articol
 
Scrie opinia tacu siguranta va fi apreciata
 

SCRIE OPINIA TA

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
 
Adauga opinia ta si ajuta si alti parinti sa-si formeze o parere despre acest produs sau serviciu
Campurile marcate cu simbolul * sunt obligatorii
 
Da, as recomanda unui prieten
Nu as recomanda unui prieten
 

INTREBARI & RASPUNSURI

 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 Raspunsuri
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >