Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Recomandari articole copii » Camera copilului » Lampi si proiectoare » Bright Starts proiector 3 in 1 Lilypad Lullaby

Bright Starts proiector 3 in 1 Lilypad Lullaby


Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0
Il doresc: 1
de la 119 lei
Statistici
(din 0 opinii)


Excelent 0 voturi
Bun 0 voturi
Satisfacator 0 voturi
Rau 0 voturi
Foarte rau 0 voturi

Proiectorul 3 in 1 Lilypad Lullaby de la Bright Starts il va ajuta pe copilul dumneavoastra sa aiba un somn linistit intr-o atmosfera calma. Acest produs poate fi folosit ca proiector, lumina de veghe, felinar sau cutiuta muzicala.
Proiectorul functioneaza cu 4 baterii AA incluse in pachet si poate fi setat sa functioneze timp de 15 sau 30 minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa comutati butonul de pe partea din spate dreapta jos pe una din cele doua setari. Tot de aici puteti oprii de tot functionarea produsului comutand butonul pe off.
De la butonul din stanga jos puteti alege 3 variante de sunete precum sunetul unei nopti de vara, sunetul oceanului sau 7 cantece linistitoare de leagan ce vor rula in mod repetat.
Tot pe partea din spate veti gasi 4 butoane dispuse in linie ce sunt responsabile pentru reglarea volumului, pornirea respectiv oprirea sunetului si setarea modului de luminare.
Primul buton din stanga este responsabil cu reglarea volumului in una dintre cele 3 trepte, de la al doilea buton puteti oprii, respectiv pornii sunetele, de la al treilea puteti porni respectiv opri proiectorul iar de la ultimul buton puteti porni, respectiv opri lumina de veghe.
Lampa are doua moduri de iluminare. Poate proiecta in partea de sus imaginea unui cer instelat in culori alternante de alb, albastru, rosu si verde, sau poate fi folosit ca lumina de veghe sau felinar atunci cand se aprinde partea inferioara.
Proiectorul dispune de un maner foarte practic pentru transportul lampitei. In momentul in care ridicati produsul de maner, lumina de veghe se activeaza automat.
Lumina de veghe si proiectorul nu pot functiona simultan insa sunetele pot rula impreuna cu oricare dintre cele doua functii de iluminare.
Odata pornite oricare dintre functiile proiectorului, acestea pot fi comutate apasand partea superioara a proiectorului respectiv ochii broscutei. Tot de la ochii broscutei puteti repornii oricare dintre functiile oprite anterior.
Proiectorul vine insotit si de o baza din plastic care va ajuta sa directionati lumina proiectata respectiv mentine pozitia dreapta.

Detalii tehnice

4 baterii AA


Aprecierea editorului

Calitate 5 din 5
Fiabilitate 4 din 5
Raport pret/calitate 5 din 5

PARERI COMUNITATE

Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0

OPINII UTILIZATORI

Momentan nu sunt opinii pentru acest articol
 
Scrie opinia tacu siguranta va fi apreciata
 

SCRIE OPINIA TA

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
 
Adauga opinia ta si ajuta si alti parinti sa-si formeze o parere despre acest produs sau serviciu
Campurile marcate cu simbolul * sunt obligatorii
 
Da, as recomanda unui prieten
Nu as recomanda unui prieten
 

INTREBARI & RASPUNSURI

 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 Raspunsuri
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >