Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Recomandari articole copii » Camera copilului » Interfoane » Babymoov Videointerfon cu touch screen

Babymoov Videointerfon cu touch screen


Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0
Il doresc: 0
de la 999 lei
Statistici
(din 0 opinii)


Excelent 0 voturi
Bun 0 voturi
Satisfacator 0 voturi
Rau 0 voturi
Foarte rau 0 voturi

Videointerfonul bidirectional cu Touch Screen de la Babymoov este un sistem de monitorizare complet, special gandit pentru a emite cat mai putine unde radio si are o raza de actiune in camp deschis de 250 m. Accesoriile standard ale acestui produs sunt: monitor cu touch screen de 3,5 inch adica 8,89 cm cu functia de receptor, o camera video wireless cu functia de emitator, un adaptor pentru receptor si unul pentru emitator si un acumulator preinstalat in receptor.
Camera video este compacta si functioneaza doar conectata la priza prin adaptorul inclus. Pentru a porni camera folositi butonul aflat pe partea inferioara.
Aceasta camera dispune de difuzor, microfon si atena pentru semnal care asigura comunicarea cu monitorul, iar unghiul acesteia poate fi ajustat in functie de nevoi in sus sau in jos.
De-asemenea dispune de vedere pe timp de noapte automata gratie ledurilor pozitionate in jurul obiectivului, de un senzor de temperatura, de o lumina de veghe amplasata pe partea superioara precum si de difuzor prin care pot fi auzite cele trei melodii de leagan sau vocea parintelui in modulul baby answering. Functiile camerei video pot fi controlate utilizand monitorul cu touch screen.
Monitorul este alimentat de un acumulator care poate fi incarcat folosind adaptorul inclus. Pentru a porni monitorul tineti apasat butonul de pe partea superioara. In cazul in care bateria este slaba sau iesiti din raza de actiune veti fi atentionati in acest sens.
Monitorul si camera inclusa in pachet sunt conectate din start, astfel, dupa pornirea monitorului veti vedea pe ecran imaginea surprinsa de camera. Pe monitor se mai gasesc un buton pentru blocarea ecranului touch screen si un buton pentru conectarea altor camere pe partea din spate.
La acest monitor pot fi conectate pana la 4 camere diferite. Puteti face acest lucru apasand simultan butonul de conectare aflat pe partea din spate a monitorului si butonul de conectare situat pe camera pe care doriti sa o conectati. Odata conectate camerele suplimentare, puteti vizualiza simultan pe ecranul impartit imaginile de la toate camerele, alternativ cand dumneavoastra alegeti imaginea camerei dorite sau alternativ cand imaginile camerelor se schimba automat.
Pentru un semnal optim monitorul dispune si de o antena iar pentru ca dumneavoastra sa vizualizati imaginile cat mai clar, monitorul este prevazut cu transmisie high definition, zoom de pana la 10x si posibilitatea de a regla lumniozitatea si contrastul ecranului cat si volumul receptorului.
In dreapta ecranului se afla doua butoane - primul va duce in meniul cu setari, iar cel de-al doilea va permite sa comunicati cu copilul dumneavoastra daca il tineti apasat. Vocea dumneavoastra va fi auzita de copil prin intermediul difuzoarelor intregrate in emitator.
In meniul cu setari veti putea activa sau modifica functiile monitorului cat si ale camerei, navigarea facandu-se folosind ecranul tactil.
Functia muzicala va permite sa alegeti una din 3 melodii linistitoare , precum si sa setati nivelul volumului cu care difuzoarele din camera vor reda melodiile. Melodiile pot fi selectate sau oprite atat din meniu cat si direct de pe ecran.
Lumina de veghe poate fi setata pentru fiecare camera conectata si poate fi utilizata si in modul vox.
Functia vox permite activarea transmisiei doar la sesizarea unui sunet si nu in mod continuu. Astfel nivelul undelor emise este mai scazut si, de asemenea, se elimina sunetele de fundal. Din acest folder puteti slecta si sensibilitatea microfonului de la emitator. Aceasta functie poate fi reglata insa si de pe ecran.
Monitorul va mai ofera si posibilitatea de a fotografia, filma, si vizualiza ulterior materialul realizat, imaginile fiind stocate pe card microSD (neinclus in pachet). Intervalul de timp pe care doriti sa-l inregistrati poate fi programat. Daca doriti sa vizualizati imaginile direct pe televizor puteti achizitiona un cablu separat pe care-l conectati la mufa din receptor.
Butonul pentru setari va ofera posibilitatea de a configura diversi parametrii de functionare ai sistemului precum data si ora, alarma pentru temperatura si cel mai important puteti seta pornirea camerei in functie de miscarile copilului, datorita senzorului de miscare incorporat.
Senzorului de miscare ii poate fi reglata sensibilitatea pe trei nivele, iar activarea acestuia declanseaza automat ecranul, camera si inregistrarea ce poate fi setata intre 5 sau 60 secunde sau poate fi dezactivata. Senzorul de miscare poate fi activat sau dezactivat atat din meniu cat si direct de pe ecran.
Ecranul intra automat in modul de standby dupa 60 de secunde de la ultima inregistrare de sunet sau miscare detectata, dar poate fi reactivat printr-un simplu click.
In cazul in care aveti setat pe off modulul de motion detection ecranul nu va reda imagine ci veti auzii doar sunetele din camera bebelusulu chiar daca acesta se misca. Ecranul poate reda si imagine daca apasati pe butonul din dreapta ecranului.

Detalii tehnice

Putere de emisie: 50Mw
Frecventa: 2,4 GHz


Aprecierea editorului

Calitate 5 din 5
Fiabilitate 5 din 5
Raport pret/calitate 5 din 5

PARERI COMUNITATE

Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0

OPINII UTILIZATORI

Momentan nu sunt opinii pentru acest articol
 
Scrie opinia tacu siguranta va fi apreciata
 

SCRIE OPINIA TA

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
 
Adauga opinia ta si ajuta si alti parinti sa-si formeze o parere despre acest produs sau serviciu
Campurile marcate cu simbolul * sunt obligatorii
 
Da, as recomanda unui prieten
Nu as recomanda unui prieten
 

INTREBARI & RASPUNSURI

 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 Raspunsuri
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >