Kidizi - parinti informati, copii fericiti
Home » Recomandari articole copii » Camera copilului » Interfoane » Babymoov interfon Digital Green

Babymoov interfon Digital Green


Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0
Il doresc: 1
de la 469 lei
Statistici
(din 1 opinii)


Excelent 1 voturi
Bun 0 voturi
Satisfacator 0 voturi
Rau 0 voturi
Foarte rau 0 voturi

Interfonul Digital Green face parte din gama Premium Care de la Babymoov, si a fost special gandit pentru a reduce undele radio emise. Acest sistem denumit Vox, presupune ca emitatorul si receptorul sa comunice numai atunci cand nivelul sunetului trece de un anumit prag, in rest legatura dintre cele doua componente este testata o data la fiecare 20 de secunde.
Accesoriile standard ale acestui produs sunt: unitatea parentala cu functia de receptor, unitatea bebelusului cu functia de emitator, un adaptor pentru receptor si unul pentru emitator si un acumulator preinstalat in receptor.
Pentru a porni cele doua unitati ale interfonului trebuie sa mutati intrerupatorul de pe partea laterala in pozitia ON.
Cele doua unitati sunt deja conectate si au o raza de actiune de pana la 1400 m in camp deschis si functioneaza fara interferente avand un sistem automat de scanare si gasire a canalelor de transmisie.
Ambele unitati pot fi alimentate utilizand incarcatoarele incluse dar pot fi si mobile. In cazul transmitatorului, acesta poate functiona si cu 3 baterii AAA, iar receptorul este dotat cu un acumulator reincarcabil.
Receptorul suporta conectarea a maxim doua emitatoarea, conectare ce va fi semnalizata prin aprinderea ledului de pe receptor.
Pe ecranul emitatorului sunt afisate temperatura, nivelul de sensibilitate al microfinului, gradul de incarcare al bateriei, iar pe unitatea receptoare apare temperatura inregistrata de unitatea emitatoare, nivelul semnalului, volumul difuzorului si gradul de incarcare al bateriilor de la ambele unitati si volumul difuzorului respectiv al microfonului.
Puteti modifica acesti parametri folosindu-va de butonul de meniu din partea stanga si de butoanele de volum din laterala dreapta. Astfel puteti seta o alarma pentru temperatura, pentru a va anunta pierderea semnalului sau puteti regla sensibilitatea microfonului sau volumul difuzorului.
Emitatorul este dotat cu o lumina de veghe care poate fi setata in modul continuu sau in modul vox astfel incat sa se aprinda doar atunci cand unitatea detecteaza un anumit nivel de zgomot. Puteti controla functionarea luminii de veghe si cu ajutorul receptorul.
De-asemenea interfonul Digital Green va permite sa comunicati cu copilul dumneavoastra de la distanta. Puteti face acest lucru daca tineti apasat butonul de pe laterala receptorului si vorbiti in microfon.
De-asemenea utilizand intrerupatorul de pe lateral puteti porni functia de vibratie astfel incat unitatea sa vibreze atunci cand transmitatorul detecteaza zgomot in incapere. Asadar puteti fi anuntati atat viziual prin leduri care se aprind progresiv in functie de nivelul sunetului inregistrat de emitator cat si prin vibratii sau sunet.
In cazul in care ramaneti fara baterie sau iesiti din raza de actiune a emitatorului veti fi anuntati atat prin sunet cat si vizual - simbolul bateriei, respetiv al semnalului incepe sa palpaie. Pierderea semnalului va fi semnalizata ca atare doar daca aveti activat aceasta setare.
Producatorul Babymoov ofera pentru acest model garantie pe viata daca inscrieti acest produs pe site-ul oficial urmand procedura descrisa.

Detalii tehnice

Raza de actiune: 1400 m in camp deschis


Aprecierea editorului

Calitate 5 din 5
Fiabilitate 5 din 5
Raport pret/calitate 5 din 5

PARERI COMUNITATE

Indragesc: 0
Neutru: 0
Regret: 0

OPINII UTILIZATORI

Rating
5 din 1 opinii 100%   ar recomanda unui prieten
 
Scrie opinia tacu siguranta va fi apreciata
 
isi merita banii
de Anonim in 26.04.2015
l-am folosit la ambii copii, este bun, merita
CONCLUZIE: Da, as recomanda unui prieten
A fost aceasta opinie folositoare?Da(0) / Nu(0)- Raporteaza aceasta opinie
 

SCRIE OPINIA TA

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading
 
Adauga opinia ta si ajuta si alti parinti sa-si formeze o parere despre acest produs sau serviciu
Campurile marcate cu simbolul * sunt obligatorii
 
Da, as recomanda unui prieten
Nu as recomanda unui prieten
 

INTREBARI & RASPUNSURI

 

Cum ai vrea sa comentezi?
Am cont sau Anonim

loading

0 Raspunsuri
x

Kidizi.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >